» Thomasupdate

Thomasupdate

Zo,

Tijd voor een update op het Thomasfront. Wat is het weer lang geleden zeg, ik kreeg al weer de moppers van de oma’s. Bij deze dus weer wat foto’s van de kleine man, die toch al heel erg snel groot wordt.

Thomas is voorzichtig begonnen met fruithapjes, maar zoals op onderstaande foto’s goed te zien is….. lust meneer ook warm eten en brood. Tot nu toe hebben we nog niks kunnen vinden wat hij absoluut niet lust. Een lekkere eter dus.

[hidepost=0][singlepic id=158 w=320 h=240 float=none][/hidepost]

[hidepost=0][singlepic id=160 w=320 h=240 float=none][/hidepost]

[hidepost=0][singlepic id=161 w=320 h=240 float=none][/hidepost]

Onderstaand ‘het’ shirt waarmee Thomas enkele mensen heeft laten schrikken en anderen blij heeft gemaakt:

[hidepost=0][singlepic id=159 w=320 h=240 float=none][/hidepost]Tags:

Leave a Reply