» Update

Update

Zo, veel gebeurd maar weinig geschreven. Tijd voor een update.

Thomas doet het hartstikke goed!!! Sinds gisteren is meneer al weer 2 maanden bij ons. Wat gaat het hard zeg. Hij heeft zijn eerste groeispurt al weer gehad en begint al een grote vent te worden.

Zijn nieuwe speelgoed: PAPA het paard!!

[hidepost=0][singlepic id=104 w=320 h=240 float=][/hidepost]

[hidepost=0][singlepic id=105 w=320 h=240 float=][/hidepost]

Hij kan er rustig een half uur zitten en rondjes door het huis maken. Ook beginnen de eerste geluidjes zich aan te doen. Het zijn dan wel geen volzinnen of gedichten, het is voor papa en mama erg vermakelijk. Gelukkig is Thomas steeds meer aan het wennen aan het ritme van slapen en eten en is daardoor al veel rustiger (huilt minder). Hij zit nu op 5 voedingen per dag (in tegenstelling tot 8 die hij eerder kreeg), maar omdat het zo’n vreetzakje is krijgt meneer wel 180ml voeding ‘voor hongerige babies’ per keer.

Thomas is al een aantal keer meegeweest naar de stad, maar deze foto bewijst toch dat hij op ‘de’ stip op de Grote Markt heeft gestaan (al weer enkele weken geleden). En we staan op het punt om weer even een bakje koffie met meneer te gaan doen.

[hidepost=0][singlepic id=102 w=320 h=240 float=][/hidepost]

Oh, papa en mama zijn ook weer helemaal relaxed want er is al weer een keer op Thomas gepast door Lilian haar papa en mama. Voor ons dus even tijd om een lekker hapje te gaan eten (en drinken) in de stad. Aanstaande vrijdag komen mijn eigen ouders op Thomas passen. Heerlijk zo’n twee-wekelijks uitstapje.

Onderstaande foto kwam nog van Lilian haar camera (die we al even niet leeg gehaald hadden). Thomas die in zijn maxi-cosi op de brancard vervoerd wordt van het Martini naar het UMCG. Wat is het ook een stoer ventje!!

[hidepost=0][singlepic id=103 w=320 h=240 float=][/hidepost]Tags: , ,

2 Responses to “Update”

  1. Omels says:

    “Vreetzakje”? Echt een kind van zijn vader!!!!!!!!!!

  2. Lindaatje says:

    Zolang hij nog niet met de zweep het paardje harder wil laten lopen, alles prima! Veel plezier vrijdag in Grun; hopelijk houden jullie het dit keer wat langer vol…. proost! :-)

Leave a Reply