» Thomasupdate 2

Thomasupdate 2

Gisteren bestond 90% van onze dag uit wachten, wachten en nog eens wachten. Om 14u (let wel, Thomas zou om 7.30u al aan de beurt zijn) bleek na heeeeel vaak zeuren dat ze Thomas vergeten waren in het schema op te nemen. De frustratie die je dan meemaakt is onbeschrijfelijk. Vervolgens werd ons meegedeeld dat we er maar op moesten rekenen dat Thomas pas vandaag zou worden geopereerd.

Net op dat moment kregen we ook bezoek van een vriendin van Lilian die even kwam kijken hoe het met meneertje Thomas en zijn ouders ging. Toeval wil dat ze zelf op de kinderafdeling werkt als arts. Opeens begonnen alle radertjes te lopen en stond Thomas op de lijst voor operatie (goh, het kan dus wel snel!!). Om 15u is Thomas onder het mes gegaan.

En wat doe je als papa en mama als je kindje wordt geopereerd? Juist, wachten wachten wachten. Toen we om 17.30u nog niets hadden gehoord (operatie zou 1 uur tot max. 1.5u duren) heb ik maar eens gebeld waar Thomas was. En jahoor, men was wederom wat vergeten….. namelijk bellen dat hij al sinds 17u op de uitslaapkamer, moederziel alleen, lag te slapen.

Thomas maakt het goed en mag waarschijnlijk na het weekend naar huis (eindelijk!!). We wachten dus nog even af.

[hidepost=0][nggallery id=16][/hidepost]Tags: , , , ,

One Response to “Thomasupdate 2”

  1. Omels says:

    Hopelijk zijn nu alle “vergeten” geweest en kan onze kleine man snel mee naar huis.

Leave a Reply