» Thomas is ziek

Thomas is ziek

[singlepic id=91 w=320 h=240 mode=watermark float=]

De meesten weten het al, maar kleine Thomas ligt sinds gistermiddag op de medium care in het Martiniziekenhuis. Het gaat niet zo goed met onze kleine jongen en het is hartverscheurend om dat kleine lieve ventje zo ziek te zien.

Wat is er dan aan de hand? Nou, net zoals opa en mama heeft Thomas een zogezegde Pylorushypertrofie wat zoveel betekent als: “uitgang van de maag zit dicht, dus gooi ik het er aan de voorkant uit”. Resultaat is dat hij sinds maandag aan het projectielbraken is geslagen en dus geen voeding binnen houdt.

Morgen, woensdag 3 feb, wordt Thomas per ambulance verhuisd naar het UMCG waar hij geopereerd gaat worden en daarna hopelijk weer helemaal goed functioneren gaat.

Meer info volgt morgen (in principe).Tags: , ,

One Response to “Thomas is ziek”

  1. OJ says:

    oh jee, heel veel succes! Ik zal voor jullie duimen!

Leave a Reply