» Alweer een week oud!!!

Alweer een week oud!!!

[hidepost=0][singlepic id=71 w=320 h=240 float=][/hidepost] Wat gaat het ongelovelijk snel zeg. Thomas is al weer een week bij ons en doet goed zijn best om goed te eten en te groeien.

Begin deze week was ons ventje iets afgevallen, wat niet mag van papa want hij moet een grote sterke kerel worden. Inmiddels, dankzij de top-tip van onze kraamhulp Patricia om een ander type fles te proberen, drinkt de kleine man grote hoeveelheden (stinkende) flesvoeding op. Ik kijk vol hoop uit naar de dag dat mijn kleine man eindelijk smaakvol eten in de vorm van een thuisgemaakt prakje uit de blender weg mag werken. Die poedermelk stinkt de pan uit namelijk.

We worden steeds handiger met het voeden en verschonen van onze kleine man. De klus is ‘s nachts in 15 minuten vaak geklaard (eerder deden we daar nog ruim 45 minuten over!!).

Patricia is gisteren voor het laatst geweest, we missen haar nu al. De gezelligheid en vooral het kopje koffie ‘s morgens op bed. Vanmorgen is Thomas’ navelstreng eraf gevallen. Nu kijken we de navel naar binnen, want hij moet natuurlijk wel een mooie ‘innie’ krijgen.

Zo, papa gaat een welverdiend kopje koffie drinken. Over 2 uur mogen we weer aan de bak. (loving it!!)

[hidepost=0][singlepic id=72 w=320 h=240 float=][/hidepost]Tags: , , ,

4 Responses to “Alweer een week oud!!!”

 1. Reinier says:

  Goed verhaal luitjes! Borstvoeding stinkt minder! 😉 Drinkt papa al weer whiskey?

 2. Suzanne says:

  He lieverds,

  Ik kom komende week graag bij jullie buurten!

  Liefs Suus

 3. Sascha says:

  Wat is hij al veranderd!!
  Komen snel ons neefje weer bewonderen!!

 4. Omels says:

  Wat gaat het hard, voor je het weet gaat Thomas naar school! Krijgen we nu foto’s van Thomas 2 weken oud?

Leave a Reply