» 20 weken echo.

20 weken echo.

Jawel, nu we officieel in week 20 zijn beland (we hebben de mijlpaal bereikt!!) was het ook tijd voor de 20-weken echo.

Baby Sydney blijkt compleet. Alles zit erop en eraan:

1 hartje, 2 handjes met 5 vingers, 2 voetjes met elk 5 teentjes eraan, etc. etc. We krijgen gewoon een perfecte norm baby. Alle maten en het gewicht blijken perfect te kloppen met wat van een baby van 20 weken mag worden verwacht.

Gisteren hebben we het hartje al horen kloppen en vandaag zouden we dan eindelijk te weten komen wat voor ‘type’ het gaat worden. Helaas…….. Baby Sydney heeft nu al een eigen willetje en hield constant handjes, voetjes, knietjes of een navelstreng voor de ‘target zone’. Helaas pindakaas…….. nog 20 weken wachten en dus maar kleertjes in neutrale kleuren voor hem/haar halen.

Nu al eigenwijs!!!!



Tags: , ,

One Response to “20 weken echo.”

  1. Sascha says:

    haha een echte Nijholt!!
    Baby Sydney heeft nu al een eigen willetje!! 😀

Leave a Reply