» We zijn er weer

We zijn er weer

Zo, alles is qua verhuizen aardig achter de rug. Best zwaar allemaal…….

Mama mag niet tillen, die heeft de toekomst in haar buik(je). Dus papa is grotendeels alles, eigenwijs als hij is, alleen aan het sjouwen geweest. (en had dus voor de hulptroepen kwamen bijna alles over naar het nieuwe adres).

Enige wat nog moest gebeuren was ……… internet. Dat betekent dus ook dat www.familie-nijholt.nl ‘verhuisd’ moest worden. De KPN was het daar echter niet mee eens en in plaats van de verhuisdatum 3 augustus die was afgesproken vond de KPN dat we maar op de Kerklaan moesten blijven wonen.

Na heel veel bellen (ruim 11uur staat de teller op dit moment) en heel veel regelen hadden we vanochtend voor het eerst weer internet. Snel de domeinnamen naar het nieuwe IP adres laten zetten, wat gelijk door Dutch Webhosting is opgepakt (hulde!!).

Per vandaag zijn we er dus weer. Meer babynieuws volgt.

Groet

Papa JorrytTags: , , ,

One Response to “We zijn er weer”

  1. OJ says:

    Jeuh, jullie zijn back! Krijgen we ook fotos van het nieuwe huis te zien?

Leave a Reply