» Hello world!

Hello world!

Welkom op www.familie-nijholt.nl. Deze site gaat over ons gezinnetje. Indien u op zoek bent naar een stamboom van de familie Nijholt kunnen we u doorverwijzen naar:

www.nijholt-niesten.nl

Update:

Enkele posts zijn beschermd met een password. Dit is gedaan om prive foto’s te beschermen. Indien je de foto’s wil zien stuur Lilian of mij even een mailtje dan sturen we je het password.

Update2:

Voor de gelukkigen met een wachtwoord: Vul het niet links onder in het menu in, maar in de daarvoor bestemde regel in de post zelf. (zie screenshot)

passwordkopie

Edit 3: En voor de mensen die het echt weigeren te begrijpen: Password dient dus ingevuld te worden in het Password veld in een beschermde post. Niet in bovenstaand screenshot.Tags: , , ,

5 Responses to “Hello world!”

 1. admin says:

  Comments zijn gerepareerd.

 2. OJ says:

  kwil ook een password…. :-(

  Heel creatief, btw, de site. Wat zeiden je ouders?

  • Hey OJ, alle ouders waren volgens mij verrast maar hartstikke blij voor ons. Het duurde bij sommigen even voordat het kwartje viel overigens.

   Wel fijn dat we nu niets meer geheim hoeven te houden…….. ben ik niet zo heel goed in.

 3. OJ says:

  haha, ja, die kwartjes willen nog wel eens een tijdje duren voor ze vallen… :-) tnx for the pw.

 4. Lindaatje says:

  Nou, ik was zo over die kwartjes aan het nadenken dat ik al autorijdend op weg naar huis de afslag Nieuw-Amsterdam en daarna Erica miste en nog net bij Klazienaveen heel hard op de rem kon trappen voordat ik Blacklake of Duitsland in reed… ha ha.
  U begrijpt dat wij ook zo af en toe ff ongecensureerd zouden willen loeren hiero… als ‘t mag hoor! :)

Leave a Reply