» Geboorte

Tim Tristan Nijholt

Met grote trots presenteren wij onze nieuwe gadget:

Tim Tristan Nijholt

Tags:

Read Users' Comments (0)

Welkom in week 9

Hee baby, hoe is het in mama’s buik? Je begint al aardig te groeien want mama moet haar buikje in gaan houden zodat niemand nog wat ziet. Je bent namelijk nog een geheimpje.

Maandag (volgende week) mogen we een blik op je werpen. We zijn heel benieuwd.

Welkom in week 9 kleintje.

[singlepic id=143 w=320 h=240 float=]

Tags: , ,

Read Users' Comments (0)

Welkom in week 8

Hallo kleine Noel(le)(s)…… wat weten we nog weinig van je zeg. Ben je een broertje of een zusje? Ben je alleen of ben je samen? Mama droomt al tijden van een drieling ‘s nachts. Nog 2 weken en dan weten we meer…..

Welkom in week 8….

[singlepic id=142 w=320 h=240 float=]

Tags: , ,

Read Users' Comments (0)

Thomas Update

Long overdue:

Thomas is sinds vorige week weer thuis. Hij is geopereerd aan zijn Pylorus Hypertrofie en maakt het goed. De operatie is geslaagd uitgevoerd en Thomas heeft tot nu toe zijn eten goed binnengehouden.

Hij is echter wel volledig van slag wat betreft eten/drinken, slapen en alleen zijn. Omdat hij in het ziekenhuis continue eigenlijk een speen heeft gehad wordt hij wat onrustig zodra hij niets in zijn mond heeft en raakt volledig in paniek op het moment dat we hem alleen in zijn bedje leggen. Hij kan slecht alleen zijn. Ook moesten we vanaf het begin beginnen (herbeginnen) met leren eten/drinken.

Gisternacht (zondag op maandag) heeft Thomas voor het eerst weer een rustige nacht beleefd, wat dus ook betekent dat wij lekker hebben kunnen slapen. Zoals het er nu uitziet heeft Thomas zijn oude ritme weer een beetje hervonden en hij eet weer net zo goed als wat hij voorheen deed. Joehoe, ons mannetje is weer terug.

Tags: , ,

Read Users' Comments (1)

Bijna 25% klaar…….

Want we zijn al weer 9 weken onderweg!!

Week 9

Tags: ,

Read Users' Comments (0)

8 weken… done, nog 220 dagen te gaan…..

Week 8

Tags: ,

Read Users' Comments (0)

Welkom in week 7

Hallo baby-pangang,

zeven weken oud al weer!! Nog maar 5 weken stil houden dat je nu in Lilian woont. Op 26 juli mag de hele wereld het weten!!

Week 7

Tags: , ,

Read Users' Comments (0)

Welkom in week 6

wk6.jpg

Tags: ,

Read Users' Comments (0)

Dagverblijfgekte

Zojuist even gebeld naar een kinderdagverblijf in Groningen. Blijkbaar hebben we al concurrentie als we NU onze 5 weken/6 weken oude pinda inschrijven.

Geboorte eind januari/ begin februari zou betekenen dat we ongeveer met opvang zouden beginnen rond mei 2010. Op die datum zitten er al groepen VOL!!!

Gekkenhuis dus.

Gelukkig krijgen we een pakketje in huis van de beste mensen aldaar en kunnen we op ons gemak nog even nadenken wat we over 11,5 maanden willen doen (nog nooit hebben we zo ver in het voren gepland).

Tags: , , ,

Read Users' Comments (0)

Aftellen naar 0

Tags:

Read Users' Comments (0)

Screenshot

Leuk, op www.babybytes.nl kan je een globaal beeld van de vorderingen zien:

naamloos

Tags: ,

Read Users' Comments (0)

Resus mina……

Resusfactor……… biologie……….. vwo……….. eh……….. te lang geleden.

Vandaag mocht ik weer naar de Sanquin bloedbank om bloed te geven. Gelijk even subtiel laten nakijken hoe het zit met de bloedgroep en resuswaarde van Lilian en mijzelf. Gelukkig zijn we beiden positief, wat dus inhoudt dat er geen enkele complicatie wat betreft bloedgroep van ons kindje(s) is.

De afspraak bij de verloskundige is gemaakt, het wordt nu toch wel allemaal heel erg echt. Daarom kon ik het volgende niet laten:

photo.jpg

Jawel, papa’s favoriete schoeisel is ook in maatje baby!!!

Tags: , , , ,

Read Users' Comments (1)

Help…..

…. waar halen we nou weer informatie vandaan?

Voor de algemene zaken is het internet (aanstaande papa Jorryt is een echte keyboard warrior) een goede bron van informatie, maar voor informatie zoals “wanneer moeten we echo’s laten maken” en “wat is de beste kraamzorg in Groningen” moeten we toch heel voorzichtig onze kennisenkring polsen zonder argwaan te wekken.

Inmiddels hebben we toch al weer aardig wat informatie weten te vergaren.

Sorry dat we niks verteld hebben mensen :-)

(more…)

Tags: , , ,

Read Users' Comments (0)

Gedachtengangen

Het mooie aan de zwangerschap van schoonzus Sascha is dat we heel goed kunnen zien welke keuzes leiden tot welke gevolgen.

We merken dat het voor mijn ouders, de aanstaande opa en oma van het kindje van Sietse en Sascha, best belangrijk is wat hun nieuwe ‘titel’ gaat zijn.

‘Heit’ wil graag ‘Pake’ worden en Mamels (Mama Els) wil graag Omi heten. Nou willen ook alle ander aanstaande (stief-) opa’s/oma’s/omi’s etc. hun ‘unieke’ titel wat tot teleurstellingen leidt want een ‘Pake’ mag niet (te Fries) en ‘Omi’ is al vergeven aan de oma van Sascha.

Welke keuze gaan wij maken? Nou……. eigenlijk vinden we dat iedereen mag heten zoals hij/zij wil heten. We hebben besloten om deze keuze gelijk te combineren met het vertellen dat we papa en mama worden op mijn (Jorryt) verjaardag 26 juli a.s.

Omdat we nooit iets standaard doen willen we ook dit weer leuk inpakken. Iedereen (beide ouders en broers + vriendinnen) krijgt een mok (foto’s volgen nog) met daarop een mooi keuzeformulier. Mag iedereen met een stift aangeven hoe hij/zij genoemd wil worden.

Problem solved!

Tags: , , , , , , , ,

Read Users' Comments (1)

Hoe ver zijn we?

nou:

9 maanden banner

Tags: ,

Read Users' Comments (0)

De grote glimlach….

We hebben weer een geheimpje. Was het een klein jaar geleden nog een stiekem huwelijk wat we aan het plannen waren (zie onze site www.de-wereld-rond.nl als je dat gemist hebt) is het nu een verhuizing en veel belangrijker de komst van een (misschien wel twee?) baby.

We lopen allebei al sinds zaterdag met een, voor velen waarschijnlijk onverklaarbare, glimlach op ons gezicht. Het lijkt wel of alles wat gebeurt ‘leuker’ is dan normaal. Kortom, we zijn ONTZETTEND BLIJ!!

Wel besef vooral ik dat we nu wel een aantal dingen moeten gaan uitzoeken en regelen. Het grote voordeel is wel dat Sascha, de vriendin van Sietse (kleine broer) 2,5 maanden op Lilian voorloopt en eigenlijk alles al gekocht/uitgezocht/geregeld heeft. We kunnen de kunst dus voor een deel afkijken.

Weet je wat het rare is, we weten de namen al. We waren het er gelijk over eens (zowel als het een jongen wordt als wanneer het een meisje wordt). Hoe fantastisch is dat?

Op mijn eigen site (www.jorrytnijholt.nl)staat wel te lezen hoe het met de verhuizing gaat, maar we zijn toch blij dat we op dit moment wel het vooruitzicht hebben dat ons kindje in een kant-en-klaar huisje geboren gaat worden. (half augustus gaan we verhuizen). De reden achter de deadline van de jaarwisseling is voor ons natuurlijk duidelijk. We moeten het alleen nog even houden op een willekeurig gekozen deadline voor de buitenwereld.

Nog zeker 8 maanden wachten voordat ons kleine wonder er is, dus tijd genoeg om alles uit te zoeken en te regelen. Leuk!

Tags: , , , ,

Read Users' Comments (0)

Lezen is weten..

Tsja, wat doe je als je vroeg wakker bent? Guitar Hero? Tv kijken? Mail checken?…… nope, ik ben me al een paar dagen aan het verdiepen in sites als www.papaworden.nl.

Ongelofelijk wat je als nieuwe familie eigenlijk allemaal kan, mag … maar vooral MOET gaan doen, bedenken en regelen.

Zo ben ik er gisteravond achtergekomen (zie post van gisteren) dat “we” al 5 weken zwanger zijn. We hebben keurig alle mogelijke conceptie-data bijgehouden en houden het zelf op 3 mei :-)

Ik vind het steeds leuker worden.

IK WORD PAPA!!

Tags: , ,

Read Users' Comments (0)

Wanner word ik geboren?

Nou, volgens de berekeningen van aankomend papa en mama Nijholt wordt het:

baby-pangang.jpg

Tags: , , , , ,

Read Users' Comments (0)

…. zekerheid!

Vanochtend hebben we nog een testje gedaan omdat die van zaterdag niet heel veel duidelijkheid gaf. Deze test heeft alle twijfel weggenomen: Een hele duidelijke blauwe streep.

We krijgen een kindje!!

Tags:

Read Users' Comments (0)

De eerste tekenen….

…. vanochtend heeft Lilian een zwangerschapstest gedaan omdat ze zich al enkele dagen ‘raar’ voelde. Nu weten we waarom dat was.

Het testje geeft een heeeeel dun blauw streepje. We zijn hoogst waarschijnlijk zwanger!

Tags:

Read Users' Comments (0)