» Kinder Dagverblijf

Geboortegolf

Wow, nog niet zo makkelijk om 2 kinderen aan te melden op de kinderopvang. De kinderopvang van Thomas is namelijk VOL!! Jawel, u hoort het goed…… vol!!

Er zijn zoveel kindjes geboren in de buurt dat er (eigenlijk) geen plek is voor Noel(le). Oh oh…. kijken hoe we dat gaan oplossen, het is namelijk wel een hele fijne creche.

Update:

Papa heeft moeten ‘praten als Brugman’, maar er is gelukkig plek voor Noel(le) volgend jaar. Jippie, kunnen de kleintjes samen naar de creche. Wel zo gezellig!!

Tags: , , , , ,

Read Users' Comments (0)

Thomasupdate:

Dinsdag 21 april is Thomas weer naar het consultatiebureau geweest. Meneer weegt inmiddels 5,9kg (papa en mama hadden je zwaarder ingeschat… oeps) en is 59cm lang. Hij doet het dus prima en zit precies op de groeicurve.

Tevens was donderdag de 28e de eerste dag op de creche. Een dagje proefdraaien om te kijken of het daar wel leuk is. Thomas heeft zich redelijk weten te gedragen (af en toe een huiltje) dus we zien geen problemen om hem vanaf volgende week elke woensdag en donderdag achter te laten in de Hunzeborgh. Wat gaat het allemaal weer snel zeg.

Tags: , , ,

Read Users' Comments (0)

Fokke en Sukke

Heel toepasselijk bij onze eerdere ervaring met het opgeven voor de kinderopvang:

formcartoon_6324_b2630188a9d97919ed3d101b6e6f734444fae23c

bron: http://www.foksuk.nl/

Tags: , , ,

Read Users' Comments (0)

De Hunzeborgh

Vanmiddag gaan we een kijkje nemen bij kinder-dagverblijf “De Hunzeborgh”. Deze zit vlak bij ons nieuwe huis dus we gaan eens kijken wat ze kunnen bieden voor “Project Sydney”

Het is het eerste dagverblijf wat we bekijken en we zijn wel kieskeurig wat betreft de overige kindjes, wat doet zo’n kind de hele dag, wat kost het (!) en hebben ze wel ruimte?

Het begint nu wel allemaal heel erg ‘echt’ te worden.

oh ja, nog maar 26 dagen voordat we het mogen vertellen!!! Nog maar even afwachten dus.

http://www.kdvdehunzeborgh.nl/


Grotere kaart weergeven

Tags:

Read Users' Comments (0)