» Uncategorized

Welkom in week 5

Joehoe, en niemand weet nog van ons geheimpje!!

[singlepic id=128 w=320 h=240 float=]

Tags:

Read Users' Comments (0)

Lettervermicelli bij Oma

Papa kon het niet laten om met eten te spelen.

Tags: , ,

Read Users' Comments (1)

Naar Klazienaveen

Gisteren, zondag, was het mannendag. Samen op stap naar Klazienaveen naar mijn ouders.

Omdat het weer zo mooi was zijn we lekker met z’n viertjes een rondje wezen wandelen:

[hidepost=0][singlepic id=107 w=320 h=240 float=][/hidepost]

Tags:

Read Users' Comments (1)

Thomasupdate

Vandaag is Thomas per ambulance vervoerd van het Martiniziekenhuis in Grun naar het UMCG. Het Martini beschikt namelijk niet over de anesthesie benodigdheden om zo’n klein ventje te opereren.

In zijn maxi-cosi is meneer dus opgehaald op een brancard (ruim 2 uur te laat, dat dan weer wel) en naar zijn nieuwe plekje in het UMCG gebracht (14u aankomst).

Aldaar werden we gelijk uit de illusie geholpen dat hij vandaag geopereerd zou worden (let wel, hij zou gisteren!! al geopereerd worden volgens de eerste berichten).

Gelukkig dat we via via een kinderchirurg kenden die langsgekomen is en ons wat duidelijkheid heeft kunnen verschaffen. Thomas zal morgenochtend (tenzij het weer wordt verplaatst door spoedjes) worden geopereerd en zal rond de middag weer bij ons gelegd worden. Indicatie is dat hij dan, als alles goed gaat, na het weekend weer naar huis mag. Als het heeeeeeeeeel goed gaat zal hij vrijdagavond misschien al meemogen, maar dat is een heel klein kansje.

We blijven duimen en we wachten af (wachten wachten wachten….. we zijn na deze week overigens in te huren als wacht-experts / wacht-consulent!!).

Tags: , ,

Read Users' Comments (2)

Alweer een week oud!!!

[hidepost=0][singlepic id=71 w=320 h=240 float=][/hidepost] Wat gaat het ongelovelijk snel zeg. Thomas is al weer een week bij ons en doet goed zijn best om goed te eten en te groeien.

Begin deze week was ons ventje iets afgevallen, wat niet mag van papa want hij moet een grote sterke kerel worden. Inmiddels, dankzij de top-tip van onze kraamhulp Patricia om een ander type fles te proberen, drinkt de kleine man grote hoeveelheden (stinkende) flesvoeding op. Ik kijk vol hoop uit naar de dag dat mijn kleine man eindelijk smaakvol eten in de vorm van een thuisgemaakt prakje uit de blender weg mag werken. Die poedermelk stinkt de pan uit namelijk.

We worden steeds handiger met het voeden en verschonen van onze kleine man. De klus is ‘s nachts in 15 minuten vaak geklaard (eerder deden we daar nog ruim 45 minuten over!!).

Patricia is gisteren voor het laatst geweest, we missen haar nu al. De gezelligheid en vooral het kopje koffie ‘s morgens op bed. Vanmorgen is Thomas’ navelstreng eraf gevallen. Nu kijken we de navel naar binnen, want hij moet natuurlijk wel een mooie ‘innie’ krijgen.

Zo, papa gaat een welverdiend kopje koffie drinken. Over 2 uur mogen we weer aan de bak. (loving it!!)

[hidepost=0][singlepic id=72 w=320 h=240 float=][/hidepost]

Tags: , , ,

Read Users' Comments (4)

Foto’s van Thomas Byron

[hidepost=0][nggallery id=11][/hidepost]

Tags:

Read Users' Comments (4)

Tijd voor een update….

…. Tante “Ananassap” Linda gaf me al straf, de update die al een dag oud is staat nog niet op het internet!!

Op vrijdag 08 januari 2010 is om 02:20 uur Thomas Byron Nijholt geboren. Ons mannetje woog bij geboorte 2900g en is geschat op 49cm lang.

Thomas (formally known as Sydney) maakt het super goed en ook mama Lilian is er goed aan toe. Gezien de superturbosnelle geboorte (Thomas is in 3uur en 20 minuten van breken van de vliezen/eerste wee tot geboorte geraced!!).

Foto’s zal ik in een extra post, met het bekende wachtwoord, posten.

Groet,

Papa Jorryt

Tags: , , , , ,

Read Users' Comments (4)

Paniek in de wei

Even grote schrik want toen Lilian bij de verloskundige vrijdag vertelde dat ze kleine Sydney al 2 dagen niet meer voelde werden we toch even doorverwezen naar het ziekenhuis.

Lilian is ge-echo’d en aan de hartmonitor gelegd (om het hartje van Sydney te horen) en gelukkig bleek alles goed te zijn.

[hidepost=0][singlepic id=55 w=320 h=240 float=][/hidepost]

We hebben wel gezien waar kleine Sydney ter wereld gaat komen en we hebben een aantal vragen waarop we geen (goed) antwoord kregen van de verloskundige, kunnen neerleggen bij de verpleegster in het ziekenhuis. We weten al weer een stukje meer hoe het straks zal gaan en we hebben de verloskamer vast mogen zien.

[hidepost=0][singlepic id=56 w=320 h=240 float=][/hidepost]

Tags:

Read Users' Comments (1)

Welkom in week 34

Zo, week 34 is ‘in de pocket’. Papa en mama zijn aardig geschrokken maar dat posten we in een ander verhaaltje.

Voor nu….. Welkom in week 34 kleine Sydney:

[singlepic id=54 w=320 h=240 float=]

Tags: , ,

Read Users' Comments (0)

Dublin style babyroom

Uitgezocht door papa en mama, opgestuurd door Nils en Alja. Lang leve de shoppingspree in Dublin.

[nggallery id=7]

Tags: , , ,

Read Users' Comments (0)

Scan Reinier

Reinier was zo vriendelijk om je nog een keer op de foto te zetten in het ziekenhuis. Ome Jan en tante Mo waren er ook bij:

[hidepost=0][nggallery id=8][/hidepost]

Tags:

Read Users' Comments (0)

Eigenwijsheid ten top

Eigenwijs  is onze Sydney wel…….. duidelijk een kind van ons inderdaad (ik hoor het je denken!!).

Na het ‘ik wil niet bloot op de echo’ debacle heeft Sydney nu een nieuw truukje…… wegzwemmen tijdens de controle van zijn/haar hartje door de verloskundige.

De verloskundige was het dondersteentje telkens kwijt.

Dat gaat dus dolle pret worden in 2010 en verder!!!

Tags: ,

Read Users' Comments (0)